Klicka på bilden för högupplöst version

Fixa festen själv!

Det här är ingen vanlig kokbok, det här är en bok om matpyssel!

Matpysslandets drottning Anna Lycke visar dig hur du kan göra roliga fester året runt, alldeles själv. Här behövs inga vuxna!

Här får du tips på alla möjliga fester, och recept och pyssel i olika svårighetsgrader. Välj det som passar dig bäst, det enklaste och snabbaste, eller det lite mer kluriga. Dessutom hittar du fakta om ekologisk och Kravmärkt mat och hur du kan göra för att byta ut tex nötter och mjölk om någon på festen inte tål det.

Med hjälp av QR-koder, får du experthjälp direkt i köket. Steg för steg visar Anna hur du gör snygga dekorationer och mängder av roliga, onyttiga och nyttiga godis. Allt för att du ska kunna Fixa festen själv!

Band: Inbunden

Format: 195 x 230 mm

Antal sidor: 120 sidor

ISBN: 978-91-88167-02-6

Utgivning: mars 2016

Genre: Fakta Barn & Ungdomar (8-12 år)

Text: Anna Lycke

Foto: Jeanette Dahlström

Anna Lycke är frilansande journalist, kock, matkreatör, och kokboksförfattare. Hon leder bland annat kurser i mat- och bakning och anlitas flitigt för att matpyssla med barn. Anna har tidigare gett ut boken Fixa maten själv.

Jeanette Dahlström är frilansande fotograf som förutom fotojobb för dagstidningen Värmlands Folkblad, älskar att fota människor och djur. Och så fester förstås! Det här är Jeanettes första bok.