Beppe & Isabel

Varm högläsningsbok om vänskap och saknad

Isabel är Beppes absolut bästa vän. Ingen är som hon. Hon är den som kan göra allra längst sladdmärken med cykeln i gruset, och hon är den modigaste och gladaste Beppe vet. Med Isabel blir Beppe själv också modigare och gladare. Och när han är med Isabel behöver han inte tänka på att pappa har flyttat till stjärnorna.

Men så flyttar den där nya killen in i lägenheten bredvid och förstör precis allt …

Beppe & Isabel är en varm bok om rädslan att förlora någon man tycker väldigt mycket om. Boken är rikt illustrerad av Johanna Arpiainen och en fin högläsningsbok att läsa tillsammans, men också en lättläst kapitelbok för den som nyss lärt sig läsa själv.

Band: Inbunden

Format: 148 x 210 mm

Antal sidor: 80

ISBN: 9789188167101

Utgivning: Maj 2017

Genre: Kapitelbok 6-9 år

Text: Björn Augustson

Illustration: Johanna Arpiainen

Björn Augustson är författare och bosatt i Göteborg. Han har alltid skrivit och kommer förmodligen alltid att göra det. Det viktigaste han vill förmedla är medmänsklighet. Och hopp. Tidigare utgivet på Speja Förlag: Suleman och den konstiga dagen.

Johanna Arpiainen är illustratör och tecknare med basen på Öland. Behärskar flera tekniker och varierar gärna sitt uttryck. I hennes illustrationer säger hon själv att man kan ana influenser från bl a Tove Jansson. Har tidigare illustrerat bl a Pyret och pingvinpapporna och Naturväktarna och den vita räven, på Vombat förlag.