Bättre än världens bästa bok

Om berättandets magi – på sprudlande rim

Det är läggdags och Loppan vill absolut inte sova. Och inte heller vill hon att pappa ska läsa en bok. Istället vill hon att pappa berättar en historia som han själv har hittat på. Och så börjar den mest fantastiska saga hon någonsin hört …

Världens bästa bok är en underbar berättelse om en liten flicka som tar sig an omöjliga uppdrag, vilda äventyr och bortglömda trollkarlar. En bok om magi, fantasi och om kraften i berättandet. Allt på sprudlande rim och med finurliga illustrationer som får dig att le!

Band: Inbunden

Format: 220 x 220 mm

Antal sidor: 32

ISBN: 978-91-88167-07-1

Utgivning: 17 jan

Genre: Bilderbok (3-6 år)

Text: Marc Eastmond

Illustration: Jonas Karner

Marc Eastmond är en kreativitetsberoende formgivare från Göteborg som är rastlös och ständigt på jakt efter nya utmaningar. Sångare i ett antal band, manusförfattare till SVT:s ungdomsredaktion och nu också författare. De otaliga sagostunderna med de egna barnen är det som lett fram till Bättre än världens bästa bok.

Jonas Karner är tecknare, illustratör och formgivare från Göteborg som beskriver sig själv som en ganska snäll och lite smalfet person. Gillar katter men har en hund, gillar att laga mat men är oerhört kräsen och gillar att läsa men får alldeles för sällan välja vad som ska läsas. Det gör istället de båda döttrarna.

Det här är Marc och Jonas debutbok.

Pressbilder

 marc-jonas_ill