Barnens Resebok

BRB_framsida-skugga2Följ med ut i världen och upptäck nya saker, coola fiskar och konstig mat. I Barnens resebok är det barnen själva som får guida dig till sina favoritplatser i världen!

Barnens resebok – innehåller 12 resmål med olika inriktning. Här finns båtluff i Grekland, vandring i Alperna och julfirande med barfotatomte i Thailand. Du får lära dig en massa roliga och viktiga saker, som att 22 på hindu uttalas ”bajs” och att världens tråkigaste strand finns i Nice. Dessutom får du reda på varför du behöver ett pass, barnens smartaste packningstips och hur man bäst fördriver en lång flygresa …

Barnens resebok är en inspirerande och rolig bok om att resa, från barnens eget sätt att se på saker. Och längst bak i boken kan du fylla i dina egna resmål!

Band: Inbunden

Format: 210 x 225 mm

Antal sidor: 96 sidor

ISBN: 978-91-88167-00-2

Utgivning: 15 jan

Genre: Fakta Barn & Ungdomar (4-9 år)

Text: Cicci Hallström

Illustration: Fredrika Ottosson

Barnens historier och guider till världens alla hörn är sammanställda av Cicci Hallström, journalist med erfarenhet från nyhetsarbete och en rad TV- och radioproduktioner.

Fredrika Ottosson är illustratör och formgivare, verksam i Jönköping. Fredrika älskar de små detaljerna som gör det lilla extra och har en förkärlek för färgglada retromönster.

Recensioner och artiklar

”Jag gillade verkligen boken som känns välskriven och lyxig, och älskar tanken på att blanda in barnen i resorna. De har ju också sina upplevelser och vill ta del av resor och inte bara “hänga med”. En resa är ett äventyr för alla!”

Från bloggen Livet från den ljusa sidan

”En blir väldigt hungrig när en läser så var inte alltför hungrig. Och är du redan ressugen finns det en risk att du bokar en resa.”

Från bloggen Kreativa Sagor

Artikel i Jnytt.se

Inslag i Sveriges Radio

Artikel i Jmini

Artikel i Partille Tidning

Artikel i JönköpingsPosten