När Votum Förlag  firar 10 år är det dags att byta kostym – och lansera en nyhet!

Votum har gett ut vackra fotoböcker om djur, natur, kultur och människor i 10 års tid. För tre år sen förvärvades barnboksförlaget Speja – och de båda förlagen fortsätter att öka. Både i popularitet, utgivning – och storleksmässigt. Med 10 anställda fördelade på tre kontor: i Karlstad, Örebro och Göteborg, behövs ”större kläder”.

När Votum nu fyller 10 år, firar vi det med att byta kostym. Både Speja och Votum går därmed in under bolagsnamnet Votum Media och får en gemensam identitet i en ny grafisk profil. Logotypen byts- men de båda förlagsprofilerna och utgivningslinjerna finns kvar.

NYHET – NYTT BOKMAGASIN

Under Bok-och Bibliotek i Göteborg lanserar Votum Media ännu en nyhet: Blick Magasin. Ett bokmagasin som lyfter fram det stora utbudet av böcker som Votum och Speja gemensamt ger ut. Högklassiga fotoböcker och högkvalitativa barnböcker. Böcker som berör både stora och små läsare.

Välkommen att hälsa på oss i monter B08:60, för att få reda på mer om ”kostymbytet”, vår utgivning och våra kommande steg i bokvärlden.


Votum Media

Består av fotoboksförlaget Votum, barnboksförlaget Speja, och produktionsbyrån Gullers produktion. Förlagslinjerna ger tillsammans ut ca 40 titlar per år.