Hur firar man att man debuterar som författare, när man inte kan ha bokfest med sina vänner och sin familj?Linda Wahlund, författare som debuterade med sin bok Sommarkollot, gjorde det enda rätta!

”Den här våren skulle jag egentligen haft boksläpp och firat Sommarkollot. Det skulle ha varit på biblioteket, en plats som spelat en stor roll i mitt liv och även Ellas, som boken handlar om. Ni hade alla blivit inbjudna, men corona gör att vi får tänka lite annorlunda.

Ella utmanar sig själv och det tycker jag är en fin symbol. Istället för ett boksläpp så gör jag en utmaning, ett minne för livet!

När en dröm blir uppfylld som att ge ut en bok, då känns det som ett låååångt fallskärmshopp i ren lycka. Och att vara författare, det är lite som att vara en superhjälte. Om vi nu lägger ihop allt detta, vad blir det då?

Såhär firar denna 43-åriga trebarnsmamma sitt första boksläpp – med att handlöst kasta mig ut i superhjältedräkt! Grattis Sommarkollot, nu finns du äntligen här och hoppas på många läsare!”

Linda Wahlund (som hoppas att ni äter en bit tårta och dricker ett glas champagne med mig på distans)